Bayern snubler igen: Fik 0-3 mod Gladbach på hjemmebane

Det var bestemt ikke til topkarakter, da Bayern tabte 0-3 til Mönchengladbach lørdag aften.

I de seneste mange sæsoner har den tyske Bundesliga været domineret af sydtyskerne fra Bayern München, men i denne sæson har det set anderledes ud. Resultaterne har ikke lignet dem fra før, og det blev understreget lørdag aften.

Her stod mestrene nemlig overfor rivalerne fra Mönchengladbach, der var på besøg på Allianz Arena i München. Her vinder de færreste, men det var Gladbach åbenbart ligeglade med, for de tog en sejr på 3-0, hvilket er andet nederlag i træk for Bayern i den bedste tyske række.

Sejren blev grundlagt i første halvlegs første kvarter, hvor Plea først gjorde det til 1-0, hvorefter Stindl gjorde det til 2-0, og så var Gladbach-spillerne bestemt kommet fint fra land i opgøret.

Det betød dog ikke, at Bayern-holdet stoppede op. Tværtimod kørte de hårdt på i resten af kampen, men trods stort spilovertag, så blev det ikke til nogen scoringer for Niko Kovac' tropper i opgøret.

Derimod sørgede indskiftede Hermann for, at det blev til 3-0 for Gladbach med to minutter tilbage af den ordinære spilletid. Det var samtidig eneste forsøg indenfor målrammen i anden halvleg for vinderne af kampen.

Resultatet betyder nu, at Bayern er på femtepladsen med fire point op til Dortmund på førstepladsen. Gladbach er på andenpladsen, hvor de har tre point efter nummer ét. Næste opgave for Bayern er mod Wolfsburg.