Bayern vandt klart efter startvanskeligheder

Bayern München havde det vanskeligt mod Werder Bremen, men det lykkedes alligevel at snuppe endnu en sejr.

Bayern München fører Bundesligaen stort, og i dag skulle de forsøge at tage endnu et skridt mod mesterskabet, da Thomas Delaney og resten af Werder Bremen i dag kom på besøg.

Kampen startede dog langt fra optimalt for det tyske storhold. Efter 25 minutters spil bragte Jerome Gondorf nemlig gæsterne i front.

Kort før pausetid slog Bayern München til gengæld tilbage, da Thomas Müller satte bolden i kassen til 1-1.

I anden halvleg lagde Bayern München stærkest ud på resultattavlen, da Robert Lewandowski bragte holdet foran 2-1.

Et kvarter før tid nettede Bayern Münchens Niklas Süle så, men desværre for ham var det i eget net, og dermed kom Werder Bremen på 2-2. Der gik dog bare to minutter, før Lewandowski havde gjort skaden god igen.

Efter 84 minutter lukkede og slukkede Thomas Müller kampen med sit mål til 4-2, som blev kampens slutresultat.

Bayern München har nu 49 point efter 19 runder, hele 16 point flere end nummer, Leverkusen.