• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Johan Haarløv

Bayerns schweiziske PL-emne vil ikke væk

Bayerns schweiziske PL-emne vil ikke væk
Illustration

Xherdan Shaqiri har ingen planer om at forlade Bayern München, til trods for at han angiveligt tiltrækker sig stor opmærksomhed fra flere Premier League-klubber. 

Af Johan Haarløv

I skyggen af Arjen Robben og Franck Ribery dér står Xherdan Shaqiri. Schweizeren med det enorme potentiale, men med så hårde konkurrenter foran sig i kampen om spilletid i Bayern München. En kamp, han indtil videre har tabt mere, end han har vundet. 

Derfor har der især i engelsk presse været spekuleret i, at den 22-årige kantspiller kunne være et emne hos Liverpool og Manchester United. Og de rygter fik ben at gå på, da Shaqiris agent, der også er schweizerens bror, Erdin Shaqiri, åbent fortalte, at Bayern-spilleren ville søge væk fra klubben, hvis ikke han fik mere spilletid. Men det er nonsens, siger hovedpersonen selv. 

- Jeg har aldrig sagt, at jeg er utilfreds i Bayern München. Jeg har aldrig sagt, at jeg vil væk. Jeg er rigtig glad for at være her, og jeg tænker slet ikke på at komme væk, siger Shaqiri til SPORT1. 

- Selvfølgelig bliver man nødt til at se på tilbuddet, hvis der kommer en rigtig stor klub og vil have en. Det vil en hver spiller overveje. 

- Min brors udtalelser er blevet fordrejet i forhold til det, han i virkeligheden sagde. 

Shaqiri kom til Bayern München fra FC Basel i 2012, men først for nyligt har han rundet 30 kampe for den tyske storklub. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus