Troværdigt medie: Bendtner skal til Nottingham Forest
2016-03-30 20:34
Foto: tipsbladet.dk

Nicklas Bendtners agent er i øjeblikket i Tyskland, og her forhandler han med Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs om at ophæve angribernes kontrakt.

Spørgsmålet er ikke længere, om Nicklas Bendtner er færdig i Wolfsburg. Spørgsmålet er kun hvornår.

De uheldige episoder har hobet sig op for danskeren i den tyske klub, og de seneste to uger har Bendtner trænet for sig selv – væk fra sine holdkammerater og alle andre i Wolfsburg. Det bliver ikke meget mere uholdbart.

Det er parterne også klar over, og der arbejdes på højtryk for at finde en løsning – en løsning, der formentlig går ud på, at Nicklas Bendtner får sin kontrakt, der løber til sommeren 2017, revet i stykker mod en kompensation. Bendtners agent Ivan Marko Benes har i dag været til møde med Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs for at nå frem til en løsning, begge parter kan være tilfredse med.

- Vi snakkede sammen, og vi taler måske videre torsdag. Vi har en situation, som ikke er holdbar, og som ikke kan vare ved, siger Klaus Allofs til Kicker.

Han understreger, at den nuværende situation, hvor Nicklas Bendtner konditionstræner for sig selv, ikke kan fortsætte.

- Det er ikke en løsning, som vi tilstræber eller finder særlig god, lyder det fra Wolfsburgs sportsdirektør.

Skulle Nicklas Bendtner ende med at få ophævet sin kontrakt i nærmeste fremtid, kan han alligevel ikke tiltræde i en ny klub før til sommer.

SENESTE NYT...
OP | NED