Video: Lössl og Mainz fik sen sejr over Augsburg
2016-02-05 09:09

Angriber Emil Berggreen har taget det helt store skridt fra Brønshøj til Bundesligaen. Noget, han blandt andet takker sin tidligere træner Bo Henriksen.

Det er kun halvandet år siden, at den store angriber Emil Berggreen spillede i Brønshøj, boede i sine forældre kælder og vel kun kunne drømme om, hvad fremtiden skulle byde på. Og havde Berggreen drømt om, at han halvandet år senere skulle stå som Bundesliga-angriber for en top 10-klub i Tyskland, havde han nok knebet sig i armen, for det ville helt sikkert have været en drøm.

Men nu er drømmen blevet til virkelighed for den 22-årige danske angriber, der tog springer fra Brønshøj til Hobro, videre til Braunschweig og altså nu Mainz. Et sted, hvor han får chancen for at bevise sig på den største scene, og det takker han blandt andet tidligere Brønshøj-træner Bo Henriksen for.

- I Brønshøj havde jeg Bo Henriksen som træner, og han fortalte mig, at jeg kunne nå rigtig, rigtig langt. At hvis jeg kæmpede og troede på det, så skulle der nok komme vind i sejlene. Det har jeg gjort, og nu halvandet år efter står jeg i Bundesligaen. Det er gået den rigtige vej, siger Emil Berggreen til metroxpress.

Den 22-årige angriber scorede fem gange i 13 kampe i 2. Bundesliga for Eintracht Braunschweig. Han kan få debut for Mainz allerede lørdag, hvor klubben møder Hannover 96 på udebane.

SENESTE NYT...
OP | NED