Berggreen kom på banen i Mainz-nedsmeltning

Emil Berggreen fik det sidste kvarter på banen, da FSV Mainz tabte med 3-2 til Hannover 96 i den tyske Bundesliga.

Hverken Viktor Fischer eller Emil Berggreen var at finde i startopstillingen for FSV Mainz 05, da de lørdag besøgte Hannover 96 i den tyske Bundesliga.

Gæsterne kæmper for overlevelse i den bedste tyske række, men kom fremragende fra start denne lørdag. Yoshinori Muto scorede således til 1-0 efter 26 minutters spil, inden at Alexander Hack fordoblede Mainz-føringen kun fem minutter senere.

De to danskere kunne dernæst fra bænken se holdets føring gå til grunde.

Først da Niclas Fullkrug reducerede to minutter efter Mainz' 2-0 scoring, og igen fem minutter senere da selvsamme Fullkrug udlignede på et straffespark.

Anden halvleg var ikke nær så målrig, men med et kvarter igen fuldendte Niclas Fullkrug sit hattrick og Hannovers comeback, da han sparkede hjemmeholdet foran med 3-2.

Umiddelbart efter fik vi så endelig en dansker på banen, da Emil Berggreen blev skiftet ind. Den danske angriber formåede dog ikke at sætte et aftryk på kampen, der derfor endte med en 3-2 sejr til hjemmeholdet.

Viktor Fischer så hele opgøret fra bænken.