• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Berggreen skadesfri efter næsten to år: Man sætter mere pris på det

Berggreen skadesfri efter næsten to år: Man sætter mere pris på det
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der skulle gå lige under to år, fra Emil Berggreen kom til Mainz, før han fik debut. Nu er han endelig skadesfri, og han er startet stærkt med to mål og et oplæg i fire Bundesliga-kampe.

Af Anders Dehn

Når spillere skifter til en ny klub og må sidde ude i et par uger fra begyndelsen, hører man dem ofte tale om, at den dårlige start følger dem i lang tid. Medspillerne får chancen for at bevise sig, de kommer skævt ind i opstarten, de når måske ikke i form, før de bliver kastet i kamp.

Den slags udfordringer kan være reelle nok, men de har karakter af luksusproblemer sammenlignet med det forløb, Emil Berggreen har været igennem i Mainz. Angriberen kom til klubben i januar 2016, men fik først debut i november i år og missede altså ikke bare de første to uger eller to måneder i sin nye klub, men de to første år.

Siden han kom ind og scorede i sin debut mod Freiburg, har Berggreen scoret én gang yderligere og lagt op til et af holdkammeraternes mål. Dermed hedder statistikken nu fire kampe (heraf én fra start), to mål og ét oplæg. 

Vigtigst af alt er skadesproblemerne for en stund pakket væk.

- Skaderne er lykkeligt overstået, og når man har prøvet at være igennem hårde perioder, sætter man jo mere pris på det, når man er oppe igen, siger Emil Berggreen til TV2 Sport.

Mens den tidligere Braunschweig- og Hobro-angriber har fået en god start på tilværelsen som kampklar Mainz-spiller, har hans landsmand Viktor Fischer kæmpet mere med at komme på tavlen i det tyske.

Han har hidtil fået 16 Bundesliga-kampe (dog kun tre fra start) uden at score. Han lavede dog to mål i en pokalkamp mod Holstein Kiel, der fører 2. Bundesliga.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.