• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Andreas Arp

Boateng bekræfter United-interesse: Ringede til José Mourinho

Jerome Boateng fortæller, at både PSG og Manchester United var interesserede i tyskeren, men at han afviste begge tilbud.

Af Andreas Arp

Det er ingen hemmelighed, at Manchester United-manager José Mourinho gerne vil have forstærket midterforsvaret i sommerens transfervindue, men portugiseren fik som bekendt ikke sin nye forsvarsspiller.

Flere navne blev nævnt som mulige kandidater, og i de sidste dage af transfervinduet blev 30-årige Jerome Boateng fra tyske Bayern München også sat i forbindelse med et skifte til Old Trafford.

Tyskeren valgte dog at blive i hjemlandet, og han bekræfter nu også, at han fik et tilbud fra Manchester United:

- Jeg fik tilbud fra Paris Saint-Germain og Manchester United. Men jeg ønskede ikke at forlade Bayern, selvom det kunne være spændende med en ny udfordring. Jeg har det godt her, det er en af de største klubber i verden. 

- Jeg ringede til José Mourinho og fortalte ham, at jeg var beæret over hans interesse og takkede ham for, at han prøvede så ihærdigt at få fat i mig. Jeg forklarede ham, at det er svært for mig at forlade Bayern, og at hvis det skal komme på tale, skal der noget helt specielt til for at forlade den klub, som jeg er i nu, siger Jerome Boateng til tyske Bild.

30-årige Jerome Boateng kom til Bayern München fra Manchester City tilbage i 2011 og har siden spillet 261 kampe for de tyske mestre. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus