• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Bomberen Batshuayi: Godt at være tilbage på rette spor

Foto: Getty Images

Michy Batshuayi lader til at have fundet storformen i Dortmund, og den belgiske angriber glæder sig over den fantastiske velkomst han har fået i den tyske klub.

Af Morten Jørgensen

I slutningen af januar sendte Chelsea den belgiske landsholdsspiller Michy Batshuayi til Dortmund på en lejeaftale, og englænderne kan se frem til at få en angriber med masser af selvtillid tilbage.

Det er blevet til otte mål i 11 kampe for den tyske storklub, og i et interview med Sky Sports prøver angriberen at forklare, hvorfor han har fået bombet mål ind.

- Jeg havde en svær tid, og det er dejligt at være tilbage på rette spor. Jeg blev godt modtaget af Dortmund – af hele klubben. Jeg følte en masse kærlighed. En fodboldspiller er stærkere, når han har selvtillid, siger Michy Batshuayi.

- Jeg forventede ikke at finde min skarphed så hurtigt. Dette er den rigtige Michy, men jeg vil stadig have mere. Fansene er utrolige, og stadionet er smukt. Jeg havde ikke forventet at tilvænne mig så hurtigt.

I øjeblikket er Michy Batshuayi samlet med resten af det belgiske landshold, og han ligner en sikker deltager til sommerens VM-slutrunde.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.