• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Brandvarm Bundesliga-dansker står ikke foran kontraktforlængelse

Foto: Getty Images

Sportsdirektøren i RB Leipzig gør det klart, at Yussuf Poulsen ikke vil få en kontraktforlængelse lige foreløbig.

Af Morten Jørgensen

Det er ikke mål, der har kendetegnet Yussuf Poulsen i angriberens karriere som professionel fodboldspiller, men det er han ved at lave om på.

I denne sæson har han således nettet 15 gange for RB Leipzig, hvor han med sine 12 Bundesliga-mål er nummer fire på topscorerlisten i den bedste tyske række. Det har naturligvis medført opmærksomhed på den danske landsholdsspiller, og der er blevet snakket om hans fremtid.

På nuværende tidspunkt har han kontraktudløb i sommeren 2021, og dermed har RB Leipzig fortsat god tid til at få danskeren til at underskrive en ny aftale, og klubben kommer ikke til at påbegynde forhandlinger før til sommer, hvor Julian Nagelsmann overtager posten som træner.

- Vi skal se, hvordan Julian Nagelsmann blander kortene i løbet af sommeren. Jeg er ikke fan af at forlænge en kontrakt og så se, hvad der sker. Andre klubber har haft sørgelige oplevelser med det, siger RB Leipzigs sportsdirektør, Ralf Rangnick, til Bild.

Tidligere er Yussuf Poulsen blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League, og han har heller ikke selv lagt skjul på, at han drømmer om at komme til England i fremtiden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus