• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Braunschweig arbejder på at komme af med dansker

Foto: Getty Images

Ifølge det tyske medie Kicker arbejder Eintracht Braunschweig på at komme af med tidligere AC Horsens- og Viborg-spiller Jonas Thorsen.

Af Kenneth Jensen

Han har et år igen af sin aftale med Eintracht Braunschweig fra den tredjebedste tyske række, men det er slet ikke sikkert, at Jonas Thorsen ender med at fuldføre sin kontrakt i det tyske.

Midtbanespilleren, der også kan spille i forsvaret, optrådte kun i 14 kampe i sidste sæson, og han spillede ikke et eneste minut i 3. Liga for Braunschweig i 2019.

Læs også: Dansk midtbanemand uden minutter i Tyskland: Er vild med at være her

Og det ligner umiddelbart, at det kommer til at fortsætte sådan for Thorsen, der ifølge det tyske medie Kicker en af de spillere, Braunschweig gerne siger farvel og tak til denne sommer.

Den tyske klub skal af med nogle spillere for at kunne forstærke sig, og Jonas Thorsen, 29 år, står angiveligt øverst på den liste, fordi han ganske enkelt er langt fra holdet.

Læs også: Thorsen er eneste dansker i Braunschweig: Ingen intention om at vende hjem

- Vores vurdering er, at 22 spillere plus en tre-fire målmænd er ideelt, siger klubbens sportsdirektør, Peter Vollmann, til Kicker

- Vi har gennemført de indledende forhandlinger, siger sportsdirektøren ganske kortfattet om udsigten til at kunne sige farvel til Thorsen og en anden spiller ved navn Onur Bulut.

Den tidligere Superliga-spiller Jonas Thorsen har af flere omgange fortalt, at han ikke har intentioner om at vende hjem. Men det kan selvfølgelig ændre sig, hvis han får et gyldent håndtryk i Braunschweig og finder en god klub at spille i. Der bør i hvert fald være dansk interesse for Jonas Thorsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.