• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Tipsbladet.dk .

Bundesliga-stjerne frasiger sig løn i fire måneder

Bundesliga-stjerne frasiger sig løn i fire måneder
Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Hakan Calhanoglu har fået lang karantæne for kontraktbrud, og nu vælger han at frasige sig lønkrav til sin nuværende klub Bayer Leverkusen i hele perioden.

Af Tipsbladet.dk .

Fodbold handler i dag om penge rigtig mange steder. Af samme grund skaber det ofte jubel, når nogle går imod den tendens og overrasker. Netop dette har Bayer Leverkusens store profil Hakan Calhanoglu nu valgt at gøre. 

I sidste uge blev han idømt en lang karantæne for kontraktbrud tilbage i 2013. Her valgte Hakan Calhanoglu at blive i Karlsruhe, selvom han havde skrevet under med Trabzonspor i hjemlandet. Det koster nu fire måneders karantæne fra al fodbold, og Leverkusen-stjernen er dermed ude i resten af sæsonen. 

Nu dropper hovedpersonen selv så de lønvilkår, han ellers havde ret til i Leverkusen trods sin karantæne. Det meddeler klubben tirsdag aften i en pressemeddelellse: 

- Bayer Leverkusen har intet med denne episode at gøre. Alligevel bliver klubben ramt både økonomisk og sportsligt. Derfor giver det mening for mig, at klubben ikke skal påføres yderligere smerte. Jeg har derfor valgt at frasige mig min løn i den periode, jeg har karantæne, lyder det fra Hakan Calhanoglu i pressemeddelelsen. 

Hakan Calhanoglu er 22 år og har været i Bayer Leverkusen siden 2014.