Bundesligaen begynder: Hvilken dansker får mest succes?
2016-03-18 09:01
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Yussuf Poulsen blev bænket i sin tyske klub i efteråret, og det var en svær tid for den danske angriber, der især mentalt skulle kæmpe med at blive fravalgt.

Den danske angriber Yussuf Poulsen fra RasenballSport Leipzig er i den landsholdstrup, Åge Hareide har udtaget til de to testkampe mod henholdsvis Island og Skotland, og angriberen kommer i god form.

Det står i skærende kontrast til den form, som Yussuf Poulsen havde i efteråret, hvor han gik fra fast starter til indskiftningsspiller i den tyske 2. Bundesliga-klub. Og Poulsen fortæller i et interview med metroxpress, at den tid var særdeles svær mentalt.

- Jeg havde en periode, hvor tingene ikke lige fungerede. Jeg var mentalt fraværende. Det er typisk for unge spillere, der får for lidt pause og for mange kampe på kort tid, siger Yussuf Poulsen til metroxpress.

Poulsens 2015 var præget af kampe på klubplan i foråret, ligesom han spillede landskampe, spillede en del ved U21-EM, inden efterårssæsonen begyndte i den tyske klub.

I de sidste ni kampe i Leipzig har Yussuf Poulsen scoret fem gange for en klub, der aktuelt fører 2. Bundesligaen og er på vej op i det gode selskab, hvor kampe mod klubber som Bayern München og Borussia Dortmund venter.

Poulsen er 21 år.

SENESTE NYT...
OP | NED