Delaney holder liv i Dortmunds mesterskabshåb

Dortmund kan stadig nå at blive tyske mestre, efter de vandt 3-2 over Fortuna Düsseldorf. Bayern München spillede 0-0 mod RB Leipzig.

Troede man, at mesterskabskampen i Tyskland mere eller mindre var afgjort, så kan man roligt tro om. I den næstsidste runde er titelræset nemlig igen åbnet helt op, da Dortmund kun er to point efter Bayern München.

I dagens opgør vandt Dortmund nemlig med 3-2 over Fortuna Düsseldorf, mens Bayern München fik 0-0 mod RB Leipzig.

Det var en dansker, der kom i fokus hos Dortmund, for Thomas Delaney var manden, der assisterede Christian Pulisic ved målet til 1-0.

Lige efter pausen udlignede Oliver Fink, men så fik Delaney igen en hovedrolle. Thomas Delaney scorede til 2-1 og sendte dermed igen Dortmund på sejrskurs. I overtiden cementerede Mario Götze sejren, inden Dawid Kownacki fik reduceret til slutresultatet 3-2.

Bayern München kunne have sikret sig mesterskabet i dag, hvis de havde vundet, og jublen brød da også løs lige efter pausen, da Leon Goretzka nettede. VAR annullerede dog efterfølgende målet for offside, og dermed endte kampen mod RB Leipzig 0-0.

Det betyder, at mesterskabet først bliver afgjort i sidste runde. Dortmund skal under alle omstændigheder vinder, og de skal håbe på, at Bayern München taber. Hvis Bayern München får point, kommer de til at vinde mesterskabet.

Dortmund skal i sidste runde møde Mönchengladbach, mens Bayern München møder Eintracht Frankfurt.