Delaney nettede i Dortmund-sejr

Thomas Delaney bragte Dortmund på sejrskurs, da han scorede i 2-1-sejren mod Schalke 04.

Dortmund har lagt afstand ned til de øvrige Bundesliga-klubber, og positionen som nummer et skulle de konsolidere ude med Schalke 04.

Dortmund startede aggressivt, og Achraf Hakimi var lige ved at kunne brage bolden i mål, da han kom frem ved bagerste stolpe, men han sparkede langt forbi.

Efter syv minutter kom Dortmund i front, og det var takket være en dansker. Et frispark blev nemlig sendt lige i panden på Thomas Delaney, som scorede sit første Bundesliga-mål for klubben.

Bare få minutter senere blev spillet afbrudt, fordi der var hånd på bolden i feltet, men Schalke 04 fik ikke straffespark.

I begyndelsen af anden halvleg skulle dommeren ud for at se, om Schalke 04 skulle have straffespark. Det fik de, og det udnyttede Daniel Caligiuri til at udligne til 1-1.

Dortmund kom foran igen med et kvarter tilbage, da Jadon Sancho scorede til 2-1, som også blev kampens endelige resultat.

Andetsteds tog Bayern München en sikker sejr på 3-0 over Nürnberg, mens RB Leipzig med samme cifre fik en ordentlig afklapsning ude mod Freiburg.