Delaney nettede i medrivende opgør mod Vestergaard og co.

Ingen dækkede Thomas Delaney op, så danskeren havde let ved at score mod Borussia Mönchengladbach i fredagens kamp, der endte 2-2.

Både Jannik Vestergaard og Thomas Delaney startede på banen, da Borussia Mönchengladbach spillede 2-2 med Werder Bremen

Bare fem minutter var spillet, før cifrene på måltavlen ændrede sig. En fæl forsvarsfejl blev straffet af østrigske Denis Zakaria, og så stod der ellers 1-0 til Mönchengladbach.

Werder Bremen pressede herefter på, men afslutningerne fløj lige på Yann Sommer i målet.

I stedet var det værterne, der bragte sig yderligere i front. Efter en god halv time blev et fladt indlæg sparket ind i feltet fra højre. På uheldig vis fik Nikolas Moisander foden på bolden og scorede et selvmål. 2-0 til Jannik Vestergaard og co. efter 33 minutter.

Efter pausen var Thomas Delaney tæt på at reducere. Et fornuftigt træk i feltet blev fulgt op af en kvalificeret afslutning, men desværre for danskeren og resten af Werder Bremen fløj forsøget forbi målrammen.

Men så lykkedes det for danskeren. Helt fri i feltet headede han sit mandskab på 1-2 efter et hjørnespark. Fantastisk eksekveret af Thomas Delaney med nummer seks på ryggen.

Aron Johannsson var kort efter tæt på at udligne, men Yann Sommer diskede op med en fornuftig redning.

Et kvarter senere viste Aron Johannsson skarphed. En hård afslutning fik netmaskerne til at blafre, da Werder Bremen udlignede til 2-2 med elleve minutter tilbage af kampen.

Målet fik spillet til at bølge frem og tilbage, men ikke flere mål blev scoret. Borussia Mönchengladbach placerer sig nu på syvendepladsen, mens Werder Bremen ligger på 14. pladsen i Bundesligaen.