Delaney og co. nærmere mesterskab efter uafgjort

Thomas Delaney spillede hele kampen, da Dortmund skuffede med 1-1 på udebane mod Frankfurt. Dortmund trækker dog fra Bayern München i toppen af Bundesligaen.

Borussia Dortmund med Thomas Delaney på banen i samtlige 90 minutter skulle lørdag forsøge at fastholde kursen mod det tyske mesterskab, da de gæstede Frankfurt.

Åbningen på kampen var meget jævnbyrdig med chancer i begge ender, men det var Bundesligaens førerhold, der tog føringen midtvejs i første halvleg. Raphael Guerreiro trak sig forbi målmand Kevin Trapp og fandt Marco Reus helt fri foran målet, så angriberen let kunne score til 1-0.

I minutterne efter havde Reus to gode muligheder for at øge Dortmunds føring, men tyskeren manglede skarpheden for en gangs skyld. Derefter var det Frankfurts kroatiske angriber Ante Rebic’ tur til at være tæt på af to omgange, før Luka Jovic udlignede til 1-1 til minutter før pausen efter et fint oplæg fra Danny da Costa.

Det var også stillingen efter de først 45 minutter.

Efter pausen forsøgte Dortmund at lægge et større tryk på værterne i jagten på sejren. Favoritterne satte sig tungt på spillet, men havde svært ved at kreere store målchancer. Først midt i halvlegen havde Paco Alcacer et halvfarligt forsøg, der dog ikke gav Trapp de store udfordringer i målet.

Et lille kvarter før tid blev danske Jacob Bruun Larsen sendt på banen i stedet for Guerreiro i håbet om at lægge det sidste pres på Frankfurt, og fem minutter før tid var forløsningen tæt på for Dortmund, da Alcacer sendte et frispark lige over overliggeren.

På trods af pointtabet kan Dortmund glæde sig over, at forspringet til Bayern München på andenpladsen gik fra seks til syv point, da rivalerne tabte 3-1 til Leverkusen.