Delaneys Werder Bremen sejrede i danskeropgør

Der var to danskere i direkte duel i Bundesligaen mandag aften, hvor Thomas Delaneys Werder Bremen vandt 3-1 hjemme over Frederik Sørensens FC Köln

I mandagens kamp i Bundesligaen var der danskeropgør på menuer, da Werder Bremen med Thomas Delaney på i startopstillingen to imod ligaens sidsteplads fra FC Köln, der ligeledes havde Frederik Sørensen startende i midterforsvaret. Det møde trak Thomas Delaney sig bedst ud af, da Werder Bremen tog tre vigtig point i bundstriden med en sejr på 3-1.

I første halvleg faldt der kun et enkelt mål, og der var til hjemmeholdet Werder Bremen. Efter et hjørnespark stod Miloš Veljković fri, og den serbiske midterforsvarer kunne sende bolden i mål til en føring på 1-0, der som sagt holdt til pausen.

Frederik Sørensen blev skiftet ud i pausen. Det vides endnu ikke, om det var på grund af en skade, eller om træner Stefan Ruthenbeck var utilfreds med danskerens præstation i første halvleg. Men sikkert er det, at han ikke var med i resten af kampen, der da heller ikke udviklede sig som han og resten af FC Köln ønskede.

Det startede ellers godt, da gæster fik udlignet efter 55 minutter. Yuya Osako stod for målet, der tændte et håb om tre tiltrængte point for Bundesligaens bundprop. Men håbet varede kort, for kun tre minutter senere var Milot Rashica på pletten for Werder Bremen, der endnu engang bragte sig foran.

Det så længe ud til, at kampen skulle slutte ved stillingen 2-1, men i kampen sidste minut lukkede og slukkede Maximilian Eggestein alt håb for FC Köln, da han med målet il 3-1 sikrede hjemmeholdet sejren.

Thomas Delaney var på banen i hele kampen, og kunne se holdet hive tre point i land, der betyder, at man nu har slået et hul på fem point til nedrykningsstregen. Werder Bremen har nu 30 point på 13.-pladsen. FC Köln ligger stadig sidst i tabellen med kun 17 point for for 26 kampe og kun fire sejre i hele sæsonen.