Dortmund afværgede faretruende nederlag

Dortmund var minutter fra at tabe til Paderborn, men et mål i overtiden sikrede dem uafgjort.

Bundesligaen var fredag aften tæt en stor overraskelse, da Dortmund var på vej til at tabe til Paderborn. En overtidsscoring sikrede imidlertid Dortmund uafgjort 3-3.

Helt i starten gik det ellers galt for Dortmund. Fem minutter inde i opgøret var et Streli Mamba, som sendte Paderborn foran. Senere i halvlegen var selvsamme Mamba på spil igen og øgede Paderborns føring.

Ondt blev værre for Dortmund lige inden halvlegen, hvor det denne gang var Gerrit Holtmann, som stod bag målet.

Der kom nye boller på suppen for Dortmund i anden halvleg, hvor Jadon Sancho reducerede efter 47 minutter.

Spændingen kom for alvor tilbage med fem minutter igen med en yderligere reducering af Axel Witzel.

Et massivt pres gav pote i overtiden, da et indlæg ramte Marco Reus, som headede bolden i mål til 3-3, som også blev slutresultatet.

Dortmund ligger øjeblikkeligt nummer fem, men kan ryge flere placeringer ned efter denne runde.