Marcel Schmelzer var en af de spillere, der gav følelserne frit spil efter sejren mod Frankfurt.

Der gik et sug igennem fodboldverdenen og især igennem Dortmunds spillere, da en eksplosion ramte deres spillerbus på vej mod Champions League-kampen mod Monaco i sidste uge. Forsvarsspilleren Marc Bartra blev såret ved hændelsen, men resten af spillertruppen gik fri uden større skrammer. Selve kampen blev afviklet dagen efter, og her tabte Dortmund med 3-2, men de kom hurtigt resultatmæssigt op igen.

I weekenden gik det ud over Frankfurt med den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky i kassen. De blev besejret med 3-1. 

Efter dommerens slutfløjt i den kamp var der nogle af Dortmunds spillere, der gav følelserne frit spil. Heriblandt anfører Marcel Schmelzer.

- I løbet af de 90 minutter, som vi spiller, er det lettere at holde tankerne fra angrebet. Men i slutningen bliver alle de tanker, man har kæmpet for at holde i sig, sluppet ud, siger Marcel Schmelzer ifølge Ritzau og tilføjer:

- Vi viste en masse glæde mod Frankfurt, fordi vi er glade for at være i live og sammen med hinanden. Vores sammenhold bliver styrket af det her.

Marc Bartra er i bedring, men hvornår han kommer tilbage på fodboldbanen er endnu uvidst. 

Resten af Dortmund-mandskabet skal til gengæld i kamp i aften, når returopgøret mod Monaco venter. Den kamp spilles klokken 20.45.

SENESTE NYT...
OP | NED