• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Dortmund-boss fastslår: Delaney-transfer er ikke på plads

Foto: Getty Images

Borussia Dortmunds sportsdirektør afviser forlydender om, at en aftale med Werder Bremen om Thomas Delaney allerede er på plads.

Af Ole Hoffskov

Thomas Delaney nærmer sig angiveligt et drømmeskifte til den tyske storklub Borussia Dortmund. Onsdag kom det frem, at Dortmund er klar til at købe Delaney i Werder Bremen for et beløb på den gode side af 150 millioner kroner, og dermed kan danskeren stå foran et indtog på en af de største scener i verden.

Onsdag aften fastslog Thomas Delaney over for Ekstra Bladet, at han naturligvis er interesseret i et skifte til Borussia Dortmund, og han håber at have en eller anden form for afklaring, inden han sætter sig i flyveren til Rusland, hvor han er udset til en nøglerolle for Danmark under VM.

Læs også: Delaney erklærer sin kærlighed til tysk topklub

Den tyske avis SportBild meldte onsdag, at aftalen allerede er forhandlet på plads, og at Thomas Delaney vil blive præsenteret som ny Dortmund-spiller fredag. Dette afvises dog af Michael Zorc, der er sportsdirektør i Borussia Dortmund.

- Den udmelding kan jeg på ingen måde bekræfte, siger sportsdirektøren til RuhrNachrichten og har ellers ingen kommentarer til Thomas Delaney.

Den tidligere FC København-spiller har spillet 45 Bundesliga-kampe for Werder Bremen og scoret syv mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.