• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mads Aagurd

Dortmund-chef: Vi skal forbedre os taktisk

Dortmund cheftræner Lucien Favre er glad for holdets udvikling, men det taktiske skal stadig blive bedre.

Af Mads Aagurd

Efter ti spillerunder er Borussia Dortmund fortsat ubesejret i Bundesligaen. Den nye cheftræner Lucien Favre ser frem til opgøret, men selvom hans mandskab har udviklet sig meget, så skal det taktiske stadig blive bedre.

- Vi har forbedret os meget de sidste tre eller fire måneder, men vi har stadig meget at lære rent taktisk, især de unge spillere, siger Favre ovenpå Champions League-nederlaget til Atletico Madrid.

Lørdag gæster Bayern München så Signal Iduna Park. De forsvarende mestre har ikke haft den letteste start under den nye træner Niko Kovac, men Favre forventer en svær kamp alligevel.

- Bayern er stadig Bayern. Vi skal være kloge. De er gode på alle positioner. Vi vil forsøge at gøre et godt stykke arbejde – det vil vi i alle kampe, fortsætter han.

Både Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen har fået fast spilletid i starten af sæsonenl, og de er med stor sandsynlighed en del af Dortmund-mandskabet lørdag.

Kampen bliver spillet lørdag klokken 18:30.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.