• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Dortmund-dansker kan være på vej til ligakonkurrenter

Foto: Getty Images

Danske Jacob Bruun Larsen skal formentlig bruge januar på at skifte væk fra Borussia Dortmund. Konkurrencen er i hvert fald hård i den tyske klub, og Bruun Larsen søger fast spilletid.

Af Kenneth Jensen

Han er fast inventar på det danske U21-landshold og har også allerede fået sin debut på A-landsholdet, og nu handler det for Jacob Bruun Larsen om at få fast spilletid på klubholdet, så han kan tage de næste skridt i karrieren.

Det er dog ikke sikkert, at det kommer til at ske i Borussia Dortmund, hvor der efterhånden er mange dygtige offensive spillere, som Bruun Larsen skal konkurrere med Efter indkøbet af Erling Braut Haaland ser det umiddelbart svært ud for Bruun Larsen at få fast spilletid.

Læs også:Officielt: Dortmund sælger midtbanespiller til Portugal

Og derfor kan det blive et transfervindue, hvor danskeren siger farvel til Thomas Delaney og Borussia Dortmund. I hvert fald melder tysker medier om interesse for Jacob Bruun Larsen.

Den 21-årige dansker, der kom til Dortmund, i 2015, er ifølge det tyske medie fussball.news interessant for Eintracht Frankfurt. Hvis det ender i en aftale, vil han altså blive holdkammerat med Frederik Rønnow.

Læs også:Haaland-agent om United-rygte: Mærkeligt og skuffende

Frankfurt står og mangler en kantspiller, og klubben kan ifølge mediet også klare Jacob Bruun Larsens lønkrav. Der kan blive tale om en lejeaftale med en købsoption for den dygtige dansker.

Jacob Bruun Larsen har stadig halvandet år igen af sin aftale med klubben, og mediet mener at vide, at der er kontakt mellem klubberne, der forsøger at finde en aftale, så Bruun Larsen kan få fast spilletid.

I denne sæson er det bare blevet til 65 minutters Bundesliga-fodbold for Jacob Bruun Larsen, der blandt andet står bag Marco Reus og Jadon Sancho i Dortmunds offensiv.

Læs også:Barcelonas stjernekeeper knæskadet

Læs også:Uheldig Manchester United-stopper tilbage i træning

Læs også:Efter Haaland-indkøb: Dortmund-angriber på vej til Spanien

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.