• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kristian Porse

Dortmund-dansker om øget konkurrence: Ser det som et kæmpe plus

Foto: Getty Images

Borussia Dortmund har hentet flere nye spillere forud for den kommende sæson, og Thomas Delaney ser frem til den øgede konkurrence om pladserne, som han kun ser som et plus.

Af Kristian Porse

For et års tid siden skiftede Thomas Delaney fra Werder Bremen til Borussia Dortmund. Siden da har danskeren ikke set sig over skulderen, og man kan roligt sige, at hans første sæson var velykket.

Han fik nemlig spilletid i 30 Bundesliga-kampe i den forgangne sæson, og dermed var han en stor del af Dortmunds titeljagt, der dog glippede i sidste ende.

Nu ser han frem til en ny sæson, hvor han sammen med sine holdkammerater igen skal forsøge at vælte FC Bayern München af pinden. Thomas Delaney kan dog se frem til mere konkurrence om pladserne. Dortmund har nemlig hentet Mats Hummels, Thogan Hazard, Julian Brandt og Nico Schulz henover sommeren. Det skræmmer dog ikke den 27-årige dansker, der tværtimod byder den øgede konkurrence velkommen. 

- Der vil altid være konkurrence, og det vil udelukkende gavne holdet, og derfor ser jeg det som et kæmpe plus. De nye forstærkninger er bare endnu et tegn på, at trænerstaben ved, hvad de laver og har styr på forberedelserne, og det er jeg kun glad for, siger han ifølge Bundesliga.com. 

Yderligere siger danskeren, at han tror på, at Dortmund igen kan blande sig i topstriden med FC Bayern München. 

Thomas Delaney scorede tre mål og leverede seks assists i sidste sæson af Bundesligaen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus