• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Dortmund-direktør: Vi ser stort potentiale i Bruun Larsen

Dortmund-direktør: Vi ser stort potentiale i Bruun Larsen
Foto: Getty Images

Dortmund forhandler med Jacob Bruun Larsen om en ny kontrakt, og den unge dansker får store roser fra klubbens direktør.

Af Morten Jørgensen

Siden Jacob Bruun Larsen vendte tilbage til Dortmund efter sidste sæson, har den 20-årige dansker formået at få et mindre gennembrud i den tyske storklub, og for nylig blev han også belønnet med en landsholdsudtagelse.

Præstationerne for Dortmund har også fået klubben til at værdsætte Jacob Bruun Larsen, som den tyske storklub nu ønsker at forlænge kontrakten med.

- Jacob er stadig en meget ung spiller, men han er allerede ekstremt værdsat i klubben. Han har inhaleret Dortmund-DNA, og han har en exceptionel god karakter. Vi ser et stort potentiale i ham, fortæller Dortmunds direktør, Hans-Joachim Watzke, til Sport Bild ifølge Bulinews.

Jacob Bruun Larsen har i øjeblikket kontrakt med Dortmund frem til sommeren 2021, og han har i denne sæson spillet 24 kampe for den tyske storklub, hvor det er blevet til tre scoringer og to assists.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.