Dortmund forbliver ubesejrede og fastholder førsteplads efter målfest

Det blev til en målrig kamp, da Dortmund vandt med 4-3 over Augsburg lørdag eftermiddag.

Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsens Dortmund har i denne sæson fået en særdeles fin start på strabadserne, hvor de forud for hjemmekampen mod Augsburg var gået ubesejret igennem de første opgør i både pokalturnering, Bundesliga og Champions League.

Lørdag blev det dog en anden sag for de gulblusede, da det lykkedes for dem at udvide stimen til 10 kampe uden nederlag efter en målrig affære med en sejr til Dortmund på 4-3 efter en sen scoring i overtiden

Det var dog Augsburg, der kom foran med 1-0, da Alfred Finnbogason fik scoret efter 22 minutters spil. I anden halvleg kom Dortmund på måltavlen, da Paco fik udlignet efter 62 minutters spil.

Glæden varede dog kun i ni minutter får hjemmeholdet, da Philipp Max sørgede for en ny Augsburg-føring, og pludselig var den flotte periode af ubesejrede kampe i fare. Men med ti minutter tilbage af kampen tog det hele fart. Først sørgede Paco for 2-2, mens Mario Götze gjorde det til 3-2 for Dortmund, som nu lignede en sejrherre i opgøret.

Men med tre minutter tilbage af kampen fik Augsburgs Gregoritsch scoret til 3-3, og så lignede det en pointdeling. Men i overtiden fik Dortmund hevet ekstra kræfter frem, og Paco fuldendte et hattrick til 4-3 i sjette overtidsminut, som blev kampens resultat.

I opgøret fik Jacob Bruun Larsen de første 69 minutter af kampen, mens Thomas Delaney sad på bænken hele kampen.

Resultatet betyder, at Dortmund er på førstepladsen i Bundesligaen med tre point ned til Hertha Berlin og Werder Bremen. Dernæst er Bayern München med fire point op til førstepladsen.