• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ronni Vester

Dortmund hæver bud på Serie A-topscorer

Dortmund hæver bud på Serie A-topscorer
Illustration

Dortmund har ikke opgivet at hente Ciro Immobile. Ruhr-klubben har angiveligt budt lidt over 140 millioner kroner.

Af Ronni Vester

Dormund mister Robert Lewandowski til Bayern München til næste sæson, og tabet af den målfarlige polak kan vi sig at blive stort. Derfor er Ruhr-klubben på udkig efter erstatninger, og her har man allerede sikret sig colombianske Adrian Ramos i Hertha Berlin. 

Men Ramos bliver sandsynligvis ikke den eneste offensive forstærkning for Jürgen Klopps mandskab. I hvert fald har Dortmund gennem længere tid været varm på Torinos Ciro Immobile, der har haft en fantastisk sæson og sluttede som nummer et på topscorerlisten med 22 scoringer.

Immobile er delejet af henholdsvis Torino og bysbørnene Juventus, men sidstnævnte skulle være indstillet på et salg. Anderledes forholder det sig for Torino, der gerne vil beholde Immobile, og som har vurderet prisen på italieneren til at være højere, end hvad Dortmund først bød.

Men nu har den tyske storklub ifølge Gazzetta dello Sport hævet buddet til 140 millioner kroner, og det kan vise sig at være nok til et salg, da Torino-præsident Urbano Cairo har udtalt, at et salg i hvert fald skal indbringe Torino 75 millioner kroner for deres halvdel af den italienske landsholdsangriber.   

Superliga

Mere Superliga

Fokus