• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Simon Møbjerg Sørensen

Dortmund har fundet Lewandowskis afløser

Dortmund har fundet Lewandowskis afløser
Illustration

Hertha Berlin og Dortmund er angiveligt enige om transfersummen for angriberen Adrian Ramos, der koster Dortmund ti millioner euro.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Colombianeren Adrian Ramos afløser Robert Lewandowski i Dortmunds angreb i næste sæson. Tyske medier har i flere uger spekuleret i, at en aftale er nært forstående, og nu skriver Bild, at Ramos' klub Hertha Berlin endegyldigt har nikket ja tak til Dortmunds tilbud på ti millioner euro - godt 75 millioner kroner.

Det eneste der mangler er tilsyneladende den officielle melding fra de to klubber, og den skulle de være klar til at gå ud med inden ret længe.

Adrian Ramos får en kontrakt, der løber frem til sommeren 2017 og har en option på et år mere, og Ramos har taget sig godt betalt for sit skifte. Han skulle således få 2,8 millioner euro - godt 21 millioner kroner - om året i den nye aftale med Dortmund.

Robert Lewandowski skifter som bekendt til Bayern München til sommer, og Dortmund har derfor gennem længere tid været på jagt efter hans afløser. Det ser nu ud til, de har fundet ham i Adrian Ramos, der står noteret for 16 Bundesliga-scoringer i denne sæson. Det samme antal som Lewandowski.

Superliga

Mere Superliga

Fokus