• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Dortmund-japaner vil til Spanien: Kan ikke stoppe karrieren før

Shinji Kagawa vil væk fra Dortmund og håber på et skifte til Spanien.

Af Victor Risager

Shinji Kagawa har haft svært ved at komme på holdet i Borussia Dortmund, siden Lucien Favre overtog cheftrænertjansen i sommer.

Blot 204 minutter er det blevet til fordelt på fire kampe i denne sæson, og det betyder, at Kagawa vil søge nye græsgange. Det meddeler han også selv nu i et interview med japanske Nikkan Sports ifølge AS.

- Jeg er ivrig efter at løse den situation, jeg er i nu. Det er nok vigtigt for mig at skifte klubber og tage et andet sted hen og give mig selv en ny udfordring, fortæller Kagawa.

Og Kagawa har også en bestemt destination i tankerne. Den japanske midtbanespiller vil nemlig gerne prøve sig af i Spanien og understreger, at han ikke kan stoppe karrieren uden at have spillet i Spanien.

- Jeg er ikke bange for at komme til et nyt land, og jeg har allerede været i Tyskland og England. Nu tænker jeg på Spanien. Spanien ville være den vigtigste udfordring i min karriere. Jeg kan ikke stoppe karrieren uden at have spillet dér.

29-årige Kagawa har spillet 216 kampe for Borussia Dortmund med 60 mål og 55 oplæg til følge. Han har også spillet tre mindre succesfulde sæsoner for Manchester United.

Superliga

Mere Superliga

Fokus