Dortmund klædt af på eget græs af Bayern München

Bayern München satte skabet på plads i udekampen mod Dortmund.

Bayern München har ikke fået den allerbedste start på sæsonen i Bundesligaen, og imens har Dortmund for en periode været øverst i tabellen. Dagens opgør mellem de to storklubber kunne give en god indikation af, hvem der er det stærkeste mandskab i Tyskland.

Med Jupp Heynckes på sidelinjen var det et Bayern München-mandskab med mest boldbesiddelse i første halvleg, hvor de tyske mestre fik vist, at de stadig er det bedste hold i Tyskland.

Arjen Robben bragte gæsterne i front efter 17 minutter, da han på rigtig Robben-manér fik bolden over til sit venstre ben, hvorefter bolden blev sparket op i det lange hjørne. Roman Bürki var chanceløs. Inden pausen havde Robert Lewandowski øget føringen. Polakken satte hælden på et fladt indlæg fra Joshua Kimmich og via en Dortmund-fod gik bolden i mål.

I anden halvleg var Dortmund mere på bolden bolden, men igen var det Bayern München, der fik scoret. Et indlæg fra David Alaba sejlede forbi alt og alle og ind i nettet bag Roman Bürki.

Det mål punkterede kampen, og selvom Marc Bartra to minutter før tid fik pyntet til 1-3, var der ingen tvivl om, at Bayern München er tilbage på tronen som det bedste hold i Tyskland. I tabellen er Jupp Heynckes' tropper også på førstepladsen foran RB Leipzig.