Dortmund kom tilbage efter udvisning

Borussia Dortmund var nede med 0-1, men Hoffenheims Sebastian Rudy blev siden udvist, inden hjemmeholdet scorede tre gange

Hoffenheim med 28-årige Julian Nagelsmann på linjen kom foran 1-0, da Sebastian Rudy scorede efter en halv time. Samme Sebastian Rudy fik dog efter en times spil marchordre, og så blev det intenst, efter Henrik Mkhitaryan efter 80 minutter udlignede. Så var det ellers sat over til 10 hårde minutter for gæsterne, der ikke stod imod. Indskiftede Adrian Ramos headede 2-1-målet ind med fem minutter igen, inden Pierre-Emerick Aubameyang lukkede til 3-1 i overtiden med sit 23. sæsonmål

Andetsteds vandt Kasper Hjulmands gamle hold med 3-1, da Mainz og Bayern Leverkusen stødte sammen hos førstnævnte, der på Jhon Cordoba og Yunus Mallis to scoringer kom foran med 3-0. 3-1-reduceringen fra Javier Hernandez blev derfor ubetydelig. Dortmund er 8 point efter Bayern München