• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Dortmund kom tilbage på sporet mod Frankfurt

Foto: Getty Images

Efter et nederlag i sidste spillerunde kom Dortmund tilbage på sporet med en sikker sejr over Frankfurt fredag.

Af Victor Risager

Dortmund kom tilbage på sejrssporet i Bundesligaen med en sejr over Eintracht Frankfurt fredag aften.

Den tyske storklub tabte i sidste spillerunde til Bayer Leverkusen, men fik taget revanche med en overbevisende 4-0-sejr over Frankfurt på hjemmebanen Signal Iduna Park.

Frederik Rønnow så hele kampen fra Frankfurts bænk, mens Thomas Delaney stadig er skadet og derfor ikke var med for Dortmund.

Læs også:10 år er gået: Her er årtiets hold i Superligaen

Lukasz Piszczek satte gang i scoringen efter 33 minutters spil. Efter lidt tilfældigt spil i og omkring Frankfurts felt lagde Achraf Hakimi bolden til rette for Piszczek, som med en hård afslutning sendte bolden i mål fra kanten af feltet.

Mere blev der ikke scoret før pausen, men Dortmund kom flyvende ud til anden halvleg. Jadon Sancho udbyggede føringen blot fire minutter efter pausen, efter han afsluttede et kontraangreb.

Og Sancho havde også en fod med i spillet få minutter senere. Sancho og holdkammeraterne fik kombineret sig igennem Frankfurt-forsvaret, før Hakimi sendte bolden ind i fødderne på Erling Braut Haaland, som nemt kunne sende bolden i mål med en afslutning fra tæt hold.

Læs også:Sky: Jadon Sancho forlader Dortmund til sommer

Raphael Guerreiro scorede kampens fjerde og sidste mål med en hård afslutning fra kanten af feltet. Dortmund sikrede sig dermed en flot 4-0-sejr.

Sejren sender Dortmund op på andenpladsen i Bundesligaen, hvor de er á point med RB Leipzig. RB Leipzig har dog spillet en kamp færre end Dortmund.

Læs også:Haaland sætter Norge i brand: Har aldrig haft flere TV-seere

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.