• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Dortmund sender backreserve til Celtic på lån

Celtic bekræfter, at de lejer den tyske højreback Jeremy Toljan for resten af sæsonen.

Af Victor Risager

I Borussia Dortmund har han i denne sæson stået stået i skyggen for spillere som Achraf Hakimi og Łukasz Piszczek, men nu skal 24-årige Jeremy Toljan i stedet kæmpe med den tidligere FCK’er Christian Gamboa samt svenske Mikael Lustig om spilletiden

Dortmund har udlejet backreserven til skotske Celtic for resten af sæsonen. Det bekræfter Celtic på sin hjemmeside.

- Det er et spændende skifte for mig, og jeg er glad for at være kommet til en klub som Celtic, som har et godt ry i hele Europa.

- Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og arbejde med træneren, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe holdet til at lykkes i resten af denne sæson, fortæller Toljan til Celtics hjemmeside.

24-årige Toljan har spillet 23 kampe for Dortmund, siden han kom til den tyske storklub fra Hoffeheim i 2017. I denne sæson har han imidlertid slet ikke været i aktion for Bundesligaens førerhold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.