• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Sloth

Dortmund sender tidligere verdensmester på leje i Rusland

Der er ingen fremtid i Borussia Dortmund for André Schürrle, som nu blive udlånt til russiske Spartak Moskva

Af Mikkel Sloth

André Schürrle blev i 2014 verdensmester med Tyskland mens han spillede for Chelsea, men siden har karrieren ikke just budt på mange opture for kantspilleren. 

Han lader absolut ikke til at have en rolle at spille i Borussia Dortmund, som for anden sæson i træk lejer ham ud. Denne gang til russiske Spartak Moskva, som henter tyskeren på en et-årig lejeaftale. Det skriver Dortmund på sin hjemmeside.

Han forlod i 2015 Chelsea til fordel for Wolfsburg i hjemlandet, og kom efter hæderlige præstationer her videre til Borussia Dortmund. Herfra er det dog kun gået ned ad bakke for Schürrle, som i sidste sæson var udlejet til Fulham, som han var med til at rykke ud af Premier League.

Nu skal han slå sine folder i Rusland, hvor han dog for et godt ord med på vejen fra Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc.

-Vi ønsker André Schürrle alt godt i hans tid i Moskva og den størst mulige succes, kommer det fra klubben, som ikke desto mindre ikke ser det store lys i André Schürrle, som trods sine forholdsvis mange klubber stadig blot er 28 år.

Han har udover Chelsea, Wolfsburg, Dortmund, Fulham og nu Spartak Mosvka også tørnet ud for Mainz 05 og Bayer Leverkusen. Han har derudover spillet 57 landskampe for Tyskland siden sin debut i 2010. Den seneste optræden ligger dog mere end to år tilbage.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.