• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Dortmund-sportsdirektør afviser Morata-handel: Han er for dyr

Dortmund regner ikke med at gå efter Àlvaro Morata i sommerens transfervindue, da spanieren formentlig er for dyr.

Af Morten Jørgensen

I januar sagde Pierre-Emerick Aubameyang farvel til Dortmund, og den tyske storklub har endnu ikke fundet en erstatning for angriberen.

I løbet af foråret var det belgiske Michy Batshuayi, der blev lejet i Chelsea, som var den tyske klubs frontløber, men han vender nu tilbage til Chelsea efter et succesfuldt ophold i Bundesligaen, og dermed står Dortmund uden en reel angriber.

Den kun 18-årige Alexander Isak er eneste angriber i truppen, men svenskeren er endnu ikke klar til at spille en stor rolle på førsteholdet, og indtil videre er det kun blevet til korte indhop for teenageren i Dortmund.

Derfor er Dortmund på udkig efter en ny angriber, der skal score de mål, som Pierre-Emerick Aubameyang gjorde i en stribe sæsoner. På rygtebasis er klubben blevet sat i forbindelse med spanske Àlvaro Morata, men Chelsea-angriberen er ikke et sandsynligt emne, mener Dortmunds sportsdirektør.

- Jeg vil sige – uden at kende de præcise summer – at Morata er for dyr. Selvfølgelig har vi kandidater i tankerne, men position som angriber er i øjeblikket den sværeste at udfylde i europæisk fodbold. Det er derfor, at vi i så lang tid ikke ville sælge Pierre-Emerick Aubameyang, da han gav os garanti for mål, fortæller Michael Zorc til Bild.

Dortmund-sportsdirektøren siger samtidig, at priserne på transfermarkedet er vanvittige, og at den tyske klub skal handle med påpasselighed.

Superliga

Mere Superliga

Fokus