Dortmund tilbage på sejrssporet efter vanskelig kamp mod Hertha

Borussia Dortmund vandt lørdag deres første Bundesliga-kamp siden starten af oktober med en udebanesejr over Hertha.

Udebaneholdet fik en forrygende start med to mål på to minutter.

Først var det Jadon Sancho, der i det 15. minut gjorde det til 1-0 på et flot oplæg fra Julian Brandt. To minutter senere udbyggede Thorgang Hazard så til 2-0, da han blev spillet fri foran mål af Achraf Hakimi.

Herefter kom hjemmeholdet bedre med, og i det 34. minut fik Vladimir Darida reduceret til 1-2, da han styrede Dodi Lukebakios langskud i mål.

Kort før pausen blev Dortmund reduceret til 10 mand, da Mats Hummels blev tildelt sit andet gule kort. Dermed kunne Lucien Favres mandskab gå til pausen med udsigten til en hård anden halvleg.

Det lykkedes dog Dortmund-spillerne at holde hjemmeholdet fra fadet i de sidste 45 minutter, og derfor endte de med at tage alle tre point med hjem.

Sejren falder på et tørt sted for Dortmund, der ikke havde vundet i de sidste fem Bundesliga-kampe forud for opgøret.

De tre point sender dem op på femtepladsen i Bundesligaen, mens Hertha glider ned på en 16. plads.