• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Christian Idskov

Draxler: Jeg er ikke god nok til Europas top

Draxler: Jeg er ikke god nok til Europas top
Illustration

Julian Draxler mener, at han endnu ikke har bevist sig på øverste niveau, og at klubber som Arsenal og Chelsea derfor ikke er akutelle i øjeblikket.

Af Christian Idskov

Schalkes eftertragtede midtbaneprofil Julian Draxler mener ikke, at han fortjener al den opmærksomhed, som klubber fra Premier League giver ham for tiden.

Draxler, der var en del af Tysklands VM-trup denne sommer, er en af de mest eftertragtede unge spillere i verden og har tidligere været sat i forbindelse med klubber som Arsenal, Chelsea, Manchester United og Real Madrid. 

Men Draxler mener, at han endnu mangler at tage et skridt op, før de klubber bliver aktuelle for ham.

- Købsoptionen blev hos mig, udtaler han til Bild

- Jeg spillede ikke så godt, at 20 klubber var parate til at betale dette beløb for mig i sidste sæson. Jeg er nødt til at gøre mig attraktiv for de store klubber igen. 

- Nu ved jeg, hvad det betyder at være bussemanden. Efter derby-nederlaget til Dortmund, følte jeg, at jeg var den eneste, der fik skylden for det, siger Schalke-spilleren om det øgede ansvar på hans skuldre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.