Fischer som dobbelt målscorer: Vi viste høj moral

For første gang kom danskeren på tavlen for FSV Mainz 05, da han i pokal-kampen mod Holstein Kiel blev dobbelt målscorer.

Viktor Fischer er uden tvivl en tilfreds herre, efter at FSV Mainz 05 tirsdag aften sikrede sig videre avancement i den tyske pokalturnering. Her blev danskeren nemlig en af hovedpersonerne med sine to første mål for klubben.

Fischer og co. slog Holstein Kiel, der spiller i den næstbedste række, ud efter to føringsmål fra danskeren og et mål i den forlængede spilletid.

Efter sejren på 3-2 havde offensivspilleren overskud til at rose sin kollega Daniel Brosinski for oplægget til danskerens første scoring.

- Bolden var så god. Der var god fart i den, så jeg måtte sætte den ind, siger Viktor Fischer i et interview på Mainz' Facebook-side.

- Jeg synes, at det var en god kamp, vi spillede i dag. Kiel kom tilbage i kampen i to omgange, og det er selvfølgelig ikke godt. Men vi viste høj moral, og nu er vi videre, fortæller den dobbeltmålscorer.

Danskeren nåede dog ikke at spille samtlige minutter i kampen på trods af sine føringsmål til henholdsvis 1-0 og 2-1. Med syv minutter tilbage af den ordinære spilletid blev Viktor Fischer udskiftet.

Opgøret gik i forlænget spilletid, og her sørgede Daniel Brosinski for målet til 3-2 for Mainz. Allerede på fredag skal Mainz 05 igen spille, når Eintracht Frankfurt byder op til dans i Bundesligaen.