• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Først direktøren og sportschefen, nu træneren: HSV fyrer igen

Foto: Ronny Hartmann/Getty Images

I sidste uge skiftede Hamburger SV både administrerende direktør og sportsdirektør. Nu har cheftræneren fået sparket efter blot to måneder. Andetholdstræneren tager over.

Af Anders Dehn

Det er svært at pege på et element, hvor tingene bare spiller for Hamburger SV for tiden. I sidste uge skiftede klubben eksempelvis ud i ledelsen og fik både ny administrerende direktør og fyrede sportsdirektøren.

I weekende tabte holdet så 0-6 ude mod Bayern München. Dermed har HSV fortsat syv point op til redning i Bundesligaen. Og i dag har klubben så fyret endnu en ledende figur, cheftræner Bernd Hollerbach.

Læs også: Nedrykningstruede HSV fyrer direktøren og sportschefen

Den hidtidige U21-træner i klubben, Christian Titz, tager over. Han bliver HSV's tredje cheftræner i denne sæson, da Hollerbach selv fik tjansen så sent som i januar, da Markus Gisdol blev fyret.

- Vi har analyseret og diskuteret den overordnede sportslige situation intensivt efter 0-6-nederlaget i München. I sidste ende kom vi til den konklusion, at vi er nødt til at reagere med henblik på vores chancer i nedrykningskampen, siger Frank Wettstein, der tiltrådte som administrerende direktør i sidste uge, til klubbens hjemmeside.

Det ligner umiddelbart noget af en uriaspost for cheftræner Titz. HSV har ikke vundet siden slutningen af november måned, og siden er det blevet til 13 Bundesliga-kampe. Der er som nævnt syv point op til redning med otte kampe tilbage af sæsonen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus