• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Forspringet smuldrer for Dortmund: Snublede mod bundhold

For tredje kamp i træk i den tyske liga blev det blot til ét point for rækkens førerhold, Dortmund.

Af Oliver Okstrøm

Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen har sammen med resten af Dortmund-mandskabet tromlet mod det tyske mesterskab i denne sæson, hvor de undervejs har haft et pænt forspring ned til de øvrige hold, heriblandt Bayern München.

Men efter vinterpausen er holdet begyndt at smide en del point, og inden mandagens kamp mod Nürnberg var det blevet til to uafgjorte kampe i træk. Den ene, mod Hoffenheim, var danskerklubben endte foran med 3-0 i, men den endte 3-3.

Mandag skulle man tro, at Dortmund ville komme på rette spor igen mod Nürnberg, der er på sidstepladsen i Bundesligaen. Men sådan skulle det altså ikke gå for de gul-sorte, som spillede 0-0 mod dem. Efterhånden er forspringet væk.

I kampen begyndte Thomas Delaney på banen, og han blev med ti minutter tilbage af kampen byttet ud med mere offensive Bruun Larsen, men der kom ikke mere ud af det, og derfor endte det uden scoringer.

Dortmund har nu tre point ned til Bayern München, der vandt med 3-2 over Augsburg i den seneste runde. Næste opgave for Dortmund er mod Bayer Leverkusen, mens München-holdet skal møde Hertha Berlin.

Superliga

Mere Superliga

Fokus