• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Michael Ehrhorn

Frankfurt flopper fælt i Bundesliga-toppen

Foto: Getty Images

Frankfurt kunne søndag spille sig helt op på fjerdepladsen i Bundesligaen, men holder dummede sig gevaldigt hjemme mod Mainz, der ikke havde noget at spille for.

Af Michael Ehrhorn

Eintracht Frankfurt i Champions League. Det lyder som noget af en bedrift, men det kunne næsten blive en realitet søndag. Her kunne Frankfurt spille sig helt op på Bundesligaens fjerdeplads inden sidste spillerunde, og det krævede "bare" en hjemmesejr over Mainz, der har udspillet sin rolle. Sådan skulle det dog ikke gå.

Kampen startede lovende i begge ender. Først var Danny da Costa tæt på for Frankfurt, inden Jean-Philippe Gbamin var nærgående for Mainz. Herfra stod der Mainz på de største chancer, og generelt virkede værterne ret nervøse og uskarpe. Der blev dog ikke scoret i første halvleg.

Læs også: Frankfurt og Chelsea delte i porten

Det gjorde der til gengæld efter pausen. Rundet 53 minutter satte Jean-Philippe Mareta flot holdkammeraten Anthony Ujah op, og fra tæt hold kunne han bringe gæsterne på 0-1.

Skaden blev værre bare fire minutter senere. Anthony Ujah opsnappede igen bolden, og med et drøn bankede han Mainz på overraskende 0-2. Kort efter var Mainz og Ujah sågar tæt på 0-3.

Nu havde Frankfurt travlt, men trykket blev først sat ind i slutfasen.

Jonathan de Guzman og Filip Kostic nåede at have fine muligheder, men mere blev det ikke til. Frankfurt tabte med 0-2, og dermed er man nu nummer seks og ligger til Europa League-fodbold inden sidste spiillerunde. Mainz roder rundt på 12. pladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus