• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mads Bye Marboe

Frankfurt lagde afstand til Werder i bunden

Foto: Getty Images

Eintracht Frankfurt vandt onsdag aften 3-0 over Werder Bremen og har nu otte point ned til nedrykningsstregen.

Af Mads Bye Marboe

Werder Bremen kæmper fortsat for at slippe væk fra nedrykningsstregen i Bundesligaen, men traditionsklubben havde hentet syv point i de seneste tre kampe inden onsdagens opgør mod Eintracht Frankfurt og skulle forsøge at fortsætte den fine form.

Efter et lille kvarter fik hjememholdet da også kampens første gode mulighed, da Davy Klaassen trykkede af fra distancen.

Hollænderens forsøg blev afrettet undervejs, hvorfor Kevin Trapp blev tvunget ud i fuld længde, men keeperen fik alligevel sendt bolden til hjørnespark.

Senere i halvegen blev en situation i Frankfurt-feltet gennemset af VAR, og her viste det sig, at en Frankfurt-spiller havde hånden på bolden. Den viste sig dog også, at Davy Klaassen forinden var løbet offside, og derfor blev der ikke dømt straffespark.

Og så stod det 0-0 ved pausen.

Starten på anden halvleg bød ikke på markant flere chancer, men vi fik dog en annulleret scoring. Denne blev sat ind efter en lille time, hvor Dominik Kohr passerede Jiri Pavlenka, men hvor han også havde befundet sig i en offside-position.

Få minutter senere fik scoringen til gengæld lov til at stå, da Andre Silva headede et indlæg fra Filip Kostic i nettet. 

Så måtte værterne på jagt efter en udligning, og Florian Kohfeldt satte øjeblikkeligt både Milot Rashica og Josh Sargent på banen.

Men de to offensive spillere kunne ikke umiddelbart sætte deres præg på kampen, og så blev det i stedet 2-0 til Frankfurt i det 81. minut. Her var Stefan Ilsanker netop blevet indskiftet, og han stod pludselig helt fri lige foran Werder Bremens mål efter et hjørnespark.

Ilsanker skulle blot sætte indersiden på, og så havde han scoret sit første mål for klubben.

Ilsanker var også på spil i kampens slutfase, og min sandten om ikke han også skulle score sit andet mål. I det 90. minut headede han denne gang et indlæg fra netop indskiftede Jonathan De Guzman.

3-0 blev også kampens slutresultat, hvorfor Eintracht Frankfurt avancerer til Bundesligaens 11. plads og nærmer sig overlevelse. Med fem spillerunder tilbage har de nu otte point ned til Fortuna Düsseldorf lige under nedrykningsstregen.

Werder Bremen har fortsat tre point op til Mainz over stregen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.