Frankfurt slog Bayern München og snuppede pokaltitlen

Eintracht Frankfurt snød de tyske mestre og snuppede sejren i slutminutterne.

I sin sidste kamp som Eintracht Frankfurt-træner besejrede Niko Kovac sin kommende arbejdsgiver, Bayern München, i den tyske pokalfinale.

De undertippede bragte sig allerede foran efter 11 minutter, hvor Ante Rebic sendte bolden i kassen, og den føring holdt indtil pausen.

Efter pausen så det dog hurtigt ud til, at de tyske mestre ville ende med at snyde Frankfurt for pokalen, og kort inde i anden halvleg fandt Joshua Kimmich en fri Robert Lewandowski i feltet, og herfra fik polakken dirigeret bolden forbi Lukas Hradecky i Frankfurt-målet.

Føringsmålet kom imidlertid ikke fra Jupp Heynckes’ Bayern München-mandskab, og i stedet dukkede Rebic op igen ti minutter før tid, og efter en hurtig omstilling kunne han sende Frankfurt på sejrskurs.

Frankfurt scorede yderligere til sidst i overtiden til 3-1, hvor Mijat Gacinovic kunne sende bolden i et frit mål, efter at Sven Ulreich var gået med frem ved et hjørnespark.

Det blev slutresultatet, og Kovac kommer altså til Bayern München med en pokalsejr over netop Bayern München i baggagen.