Frederik Sørensen scorede, men Köln tabte mod Hamburger SV

Hamburger SV var for stærk en modstander for Köln, der fik Frederik Sørensen på måltavlen.

Bundesliga-sæsonen er begyndt, men Köln har fået en dårlig start. I den første kamp blev det til et 0-1-nederlag mod Gladbach på udebane, og i aften led klubben et nyt nederlag.

Hamburger SV var på besøg hos Köln, der havde Frederik Sørensen med i startopstilingen, men danskeren kunne ikke forhindre, at André Hahn efter 28 minutter bragter gæsterne i front med et tørt hug fra kanten af feltet.

Inden pausen øgede Bobby Wood til 0-2, da han sparkede bolden ind bag Timo Horn fra tæt hold efter oplæg af Gian-Luca Waldschmidt.

I anden halvleg satte Köln sig på spillet, og de pressede Hamburger SV, som også fik Mergim Mavraj udvist efter sit andet gule kort.

Det lykkedes dog ikke for Köln at få point med fra opgøret, selvom Frederik Sørensen reducerede til 1-2 syv minutter inde i overtiden. Tre minutter senere afgjorde indskiftede Lewis Holtby kampen med sin scoring til 1-3 efter en kontra.