• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Gladbach slår Bayern München og holder fast i førstepladsen

Foto: Getty Images

Bayern München tabte for anden gang i træk, da de gæstede Gladbach, der til gengæld holder fast i Bundesligaens førsteplads.

Af Victor Risager

Lørdagen bød på et spændene topbrag i Bundesligaen, hvor Bayern München skulle på besøg hos Borussia Mönchengladbach, der forud for kampen toppede den bedste tyske række.

Gladbach skulle derfor bruge en sejr for at fastholde førstepladsen, mens Bayern München kunne rykke op i tabellen med en sejr. Og efter en sen scoring blev det Gladbach, der kunne glæde sig over at holde fast i deres topplacering.

I første halvleg var Bayern München ellers dominerende, og de havde adskillige chancer for at bringe sig foran. Både Ivan Perisic, Thomas Müller og Robert Lewandowski havde gode forsøg, men bolden fik ikke krydset stregen.

Ivan Perisic fik dog bolden sendt over stregen og sendt Bayern München på sejrskurs med et flot mål umiddelbart efter pausen.

Men det var ikke nok til at sikre sejren, for ti minutter senere fik Gladbach sendt udligningen i mål. Venstre backen Ramy Bensebaini sendte et hovedstød i mål efter et hjørnespark.

I slutminutterne blev der også fundet en vinder, da Bayern Münchens Javi Martinez nedlagde Denis Zakaria i eget felt og begik straffespark. Sparket tog Ramy Bensebaini sig af, og han blev uden problemer dobbelt målscorer. 

Det var nok til at sikre sejren, og Borussia Mönchengladbach holder dermed fast i førstepladsen i Bundesligaen. 

Læs også:Delaney utilfreds med bænkplads i Dortmund: Det er ikke optimalt

Læs også:Forbudt: Dortmund-spillere må ikke give hånd eller kramme

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.