• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Gladbach snubler: Yussuf Poulsen og Leipzig kan rykke væk lørdag

Foto: Getty Images

Borussia Mönchengladbach blev sat på plads fredag aften af Schalke 04 med et 0-2-nederlag.

Af Oliver Okstrøm

I den tyske Bundesliga er der i denne sæson ved at udspille sig et vildt trekantsdrama mellem Gladbach, Bayern München og danskerklubben RB Leipzig. Derudover holder Schalke 04 og Dortmund sig også til.

Netop Schalke kom til at spille en stor rolle i stiden mellem de tre førstnævnte klubber, da de vandt med 2-0 hjemme i Gelsenkirchen foran 62.000 tilskuere på lægterne mod Gladbach.

Her var det med mål fra Serdar og Gregoritsch, som afgjorde kampen, hvor det første var et herligt langskud, mens det andet kom efter et fremragende angreb, hvor Gladbach blev spillet helt tynde.

Gladbach taber dermed et vigtigt skridt i bestræbelserne på at hente klubbens første mesterskab siden 1977, hvor Allan Simonsen spillede en stor rolle for dem. I stedet kan Leipzig med en sejr over Union Berlin rykke fem point foran Gladbach.

Selvsamme Gladbach sluttede endvidere også efterårssæsonen af med et pointtab, da de blot fik 0-0 mod Hertha Berlin inden julepausen.

Næste opgave for Gladbach er mod Mainz.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.