• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Hannover vil have Mor: Gode Dortmund-spillere er altid interessante

Foto: Deniz Calagan/Getty Images

Emre Mor er på ønskelisten hos Bundesliga-oprykkerne fra Hannover 96, men Dortmund vil ikke sige, om det er aktuelt at sælge eller udleje dansk-tyrkeren.

Af Anders Dehn

Fem startpladser i sidste sæsons Bundesliga var alt, hvad det kunne blive til for Emre Mor. Borussia Dortmund-spilleren sættes jævnligt i forbindelse med en udlejning, og senest fortalte hans agent, at 14 klubber havde henvendt sig. 

Foreløbig er Mor dog stadig i Dortmund, hvor han nu har fået endnu en bejler. Bundesliga-oprykkerne Hannover 96 vil ifølge Bild gerne leje dansk-tyrkeren, og cheftræner André Breitenreiter gør kun et halvhjertet forsøg på at skjule sin interesse.

Læs også: Emre Mor-agent bekræfter tilbud fra England, Spanien og Tyrkiet

- En fremragende knægt og en fremragende fodboldspiller. Jeg bekymrer mig ikke om spekulationer. Men når en Borussia Dortmund-spiller har så stor kvalitet, så er han altid interessant, siger træneren til Bild.

- Spørgsmålet er, om det er muligt, og om det er noget for spilleren. Den slags spillere har også andre muligheder.

Bild har desuden talt med Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, der dog ikke er har lyst til at kommentere på andre træneres ønskelister, som han siger.

Kommer Emre Mor til Hannover, får han en enkelt holdkammerat, han kan tale dansk med. Uffe Bech er således på kontrakt hos oprykkerne, omend han også er blevet rygtet væk fra Hannover.

Med eller uden Bech og Mor indleder holdet Bundesligaen den 19. august ude mod Mainz.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.