Hertha Berlin overrasker og besejrer Bayern München

Hertha Berlin leverede en overraskelse og vandt 2-0 på hjemmebane mod Bayern München.

Hertha Berlin har fået en god start på Bundesliga-sæsonen, selvom det tidligere på ugen blev til et nederlag mod Werder Bremen på udebane. Hovedstadsklubben tog fredag aften mod Bayern München på det olympiske stadion, og her kunne klubben med en sejr overtage førstepladsen.

Selvom det var Bayern München, som var mest på bolden, var det Hertha Berlin, som viste størst skarphed foran målet. Efter godt 20 minutters spil begik Jerome Boateng et straffespark, og det tog Vedad Ibisevic sig sikkert af.

Føringen blev udbygget inden pausen, hvor en velspillende Ondrej Duda hamrede et fladt indlæg fra Valentino Lazaro ind bag Manuel Neuer i Bayern München-målet.

Efter pausen dominerede Bayern München i endnu højere grad, og den tyske mesterklub forsøgte at ændre på kampens resultat ved at sende både Thomas Müller, Serge Ganbry og Sandro Wagner på banen, men lige lidt hjalp det.

Hertha Berlin formåede via en god holdindsats at holde målet rent, og dermed er klubben noteret for 13 point, hvilket Bayern München også er. Mesterklubben har dog fortsat en bedre målscore og indtager dermed førstepladsen.