• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Hradecky hylder tidligere hold: Måske kan vi lære noget om harmoni

Hradecky hylder tidligere hold: Måske kan vi lære noget om harmoni
Foto: Getty Images

Den finske målmand skal fredag i aktion mod Stuttgart, og keeperen går ind til kampen med et Leverkusen-hold, der har problemer i Bundesligaen. Det håber Hradecky snart vender.

Af Kenneth Jensen

Tidligere Brøndby- og Esbjerg-keeper Lukas Hradecky skal fredag aften i aktion med Bayer Leverkusen, når Bundesliga-mandskaber får besøg af Stuttgart.

Her skal hjemmeholdet bruge alle tre point, for klubben har haft det svært i indeværende sæson, hvor klubben med 11 point for 11 kampe blot ligger nummer 13.

Lukas Hradecky skiftede før denne sæson til Leverkusen fra Frankfurt, og målmanden tog skiftet for at få chancen for at spille i Europa og Champions League, men i stedet er det Frankfurt, der spiller med i toppen af Bundesligaen.

Frankfurt ligger nummer fire, og det får Lukas Hradecky til at pege på, at han og Leverkusen-holdet kan lære noget af det, der bliver lavet hos de tyske pokalvindere fra Frankfurt.

- Det er en fornøjelse at se Frankfurt spille, siger Lukas Hradecky ifølge Kicker og forklarer:

- Der er en harmoni i holdet, og måske kan vi også lære noget om harmoni - at man med god holdånd kan opnå mere end med kvalitet.

Den 28-årige landsholdsmålmand har ikke fået nogen stærk start på sæsonen, og holdet har lukket 24 mål ind i 11 kampe. Det er næstflest mål imod i Bundesligaen.

Keeperen peger dog på, at det heller ikke var nemt, da han første gang rykkede til Frankfurt. Her måtte klubben ud i to playoffkampe, før en ny sæson i den bedste tyske række blev sikret.

- Det starter med at få stabiliseret forsvaret, siger han.

Hradecky skiftede i 2015 fra Brøndby til Eintracht Frankfurt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.