• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

HSV-direktør: Vi stopper samarbejdet med cheftræneren

Foto: Getty Images

Hamburger SV skiller sig efter sæsonen af med cheftræner Hannes Wolf. Alexander Zorniger er én af favoritterne til at tage over.

Af Ole Hoffskov

Hamburger SV skal også i den kommende sæson spille i 2. Bundesligaen, og det er naturligvis en stor skuffelse for den tyske storklub, der havde satset på en hurtig tilbagevenden til landets bedste række.

HSV er uden sejr i de seneste syv kampe, hvis man tæller pokalkampen mod RB Leipzig med, og nederlaget på 1-4 til Paderborn slukkede definitivt drømmen om oprykning. I næste sæson prøver holdet igen, og det bliver med en ny mand ved roret.

Hamburger SV har ikke fyret cheftræner Hannes Wolf endnu, men det bliver han, når sæsonens sidste kamp mod Duisburg er afviklet.

- Jeg fortalte Hannes efter 0-3-nederlaget til Ingolstadt, at han ikke skal stå i spidsen for holdet efter sommerferien, vi ønsker at prøve noget nyt. I sidste ende er vi nødt til at tænke på, hvad der er bedst for HSV, siger klubbens sportsdirektør Ralf Becker til Bild.

Dermed er HSV allerede på jagt efter en ny cheftræner, og tirsdag skrev lokalavisen Hamburger Abendblatt, at den fyrede Brøndby-træner Alexander Zorniger er et af fire emner i den tyske klub. De tre øvrige er Dieter Hecking, Peter Stoeger og Bruno Labbadia. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.